Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Ce s-a mai întâmplat în lume până la această oră?

Lumea, în acest moment, este copleșită de pandemia de Coronavirus. Cele mai multe vești sunt legate de acest subiect fără precedent. Iată ce s-a mai întâmplat pe mapamond până astăzi.
 aboneaza-te
coronavirus shutterstock_1660469317

Donald Trump a semnat cel mai mare pachet de stimulente financiare din SUA, în valoare de 2 miliarde de dolari (1,7 miliarde de lire sterline). De asemenea, a dispus ca General Motors să producă ventilatoare pentru pacienții cu Coronavirus. SUA a înregistrat aproximativ 104.000 de cazuri de infectare cu COVID-19 și aproape 1.700 de victime.

Numărul de cazuri de Coronavirus confirmate în Germania a crescut la 48.582 – o creștere de peste 6.000 în 24 de ore, conform datelor Institutului pentru Boli Infecțioase Robert Koch; Universitatea Johns Hopkins din SUA – care ține o bază de date referitoare la numărul de îmbolnăviri cu Coronavirus încă de la începutul epidemiei, spune că există 53.340 de cazuri de infectare în toată țara.

Între timp, forțele aeriene germane, au transportat alți șase pacienți din Bergamo (Italia) pentru a primi tratament în spitalele din Germania.

Armata Franței a trimis doi pacienți din orașul estic Metz, cu elicopterul, pentru tratament în Germania. Franța de Est este cea mai afectată zonă din țară, iar multe spitale sunt suprasaturate.

Irlanda a introdus noi restricții; cetățenii sunt obligați să rămână acasă – cu excepția cazurilor în care trebuie să meargă la serviciu sau să cumpere mâncare.

Rusia începe ceea ce președintele Vladimir Putin a numit „săptămâna nelucrătoare”.

O femeie de aproximativ 80 de ani este prima persoană din Iordania care a murit din cauza Coronavirusului, potrivit presei de stat.

Președintele Mexicului a cerut oamenilor să rămână în case pentru a preveni o răspândire masivă a Coronavirusului.

Thailanda a raportat un alt deces și 109 cazuri noi. Acest lucru ridică totalul îmbolnăvirilor la 1.245 de cazuri și șase decese, potrivit oficialilor de stat.

Sursă: bbc.com

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii