Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Ce pot face posesorii români de Samsung Galaxy Note7 cu telefoanele

Samsung Electronics a anunțat că va opri producția de telefoane Galaxy Note7 iar reprezentanța din România a făcut publice informații în legătură cu ce pot face cei care dețin un astfel de telefon.
 aboneaza-te
samsung galaxy note 7

„Le recomandăm tuturor celor care au deja un Galaxy Note7, înlocuit sau nu în programul global, să nu îl mai utilizeze, să îşi salveze datele şi să închidă dispozitivul. Lucrăm împreună cu partenerii noştri din regiune pentru a implementa un program de înlocuire ce vă va permite schimbarea Galaxy Note7 cu un Galaxy S7 sau S7 edge, împreună cu o diferenţă de preţ”, anunţă Samsung Electronics România. 

De asemenea, clienții vor putea opta și pentru o restituire integrală a banilor.

Reprezentanții companiei au un mesaj pentru cei afectați de incidentul Galaxy Note7: „Ne pare foarte rău că nu ne-am ridicat la înălţimea aşteptărilor pe care le aveţi de la Samsung. Vă mulţumim pentru răbdarea avută în această perioadă şi ne cerem scuze pentru inconvenienţele create.Dorim să reasigurăm toţi clienţii Samsung că Galaxy Note7 este singurul dispozitiv afectat de această situaţie”, se arată în comunicat. 

În urmă cu câteva săptămâni, un telefon Samsung Galaxy S7, care aparținea unei profesoare din Marea Britanie, a explodat fără să fie pus la încărcat în timp ce aceasta se afla într-o cafenea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii