FacebookTwitterLinkedIn

Potrivit lui Marius Dosinescu, CEO-ul grupului FlorideLux, cea mai inedită livrare a constat în trimiterea zilnică a unui buchet de trandafiri la biroul destinatarului, timp de 14 zile.

“Numărul de fire din buchet şi alternanţa culorilor trandafirilor reprezentau un indiciu în dezlegarea misterului care se afla în spatele expeditorului. Pe de altă parte, o cerere neobişnuită a fost aceea de a crea un buchet de trandafiri cu două fire de strelitzia (denumită şi pasărea paradisului) în mijloc, care semnifică două păsări”, a declarat Marius Dosinescu.

De asemenea, el spune că ciudăţeniile sunt des întâlnite în business-ul pe care îl conduce, un exemplu în acest sens fiind un aranjament din floarea soarelui şi allium (usturoi), livrat special în Cluj, care a costat 1.000 de euro.

Tot la capitolul cifre, Marius Dosinescu precizează că FlorideLux.ro a livrat, în urmă cu ceva timp, un urs de flori de un metru înălţime, un copac din flori de 1,7 m înălţime, dar şi 350 de fire de trandafiri într-un singur buchet.

Iar preferinţele speciale ale românilor nu se opresc aici, una dintre cererile cele mai neobişnuite a fost de a livra un trandafir negru. “A trebuit să îl livrăm cu transport special până la ora nouă seara, în Piteşti, ca urmare a condiţiei puse de o domnişoară pentru bărbaţii care îşi doreau o întâlnire cu ea. Aceasta le-a spus că cel care îi va aduce un trandafir negru până la ora respectivă o poate însoţi la o nuntă. Clientul nostru se pare că şi-a dorit foarte mult acest lucru şi ne-a cerut ajutorul, primind, în final, întâlnirea visată”, a arătat CEO-ul FlorideLux.ro.

Nici unele mesaje transmise de clienţii florăriei online nu sunt deloc comune. Un top trei al celor mai amuzante mesaje trimise împreună cu un buchet de flori arată astfel: “Semnează ăla mic şi negru”, “Mă scuzaţi de deranj, aţi primit un mesaj din toată inima. După vizualizare, vă rugăm să aveţi grijă la tensiune. Al tău gagic” sau “Iartă-mă că v-am încurcat aseară…”.

Potrivit lui Marius Dosinescu, între 8 şi 12% din comenzile înregistrate de FlorideLux.ro sunt anonime. Florăria a primit, de-a lungul anilor, şi comenzi din afara ţării, precum Australia, Statele Unite sau chiar Noua Zeelandă.

Au existat însă şi livrări periculoase, spun reprezentanţii companiei atunci când unul dintre curierii companiei era cât pe ce să fie agresat de un soţ gelos, care a crezut că respectivul era admiratorul.

Pe de altă parte, cele mai folosite mesaje la buchete de flori: “La mulţi ani” şi “Te iubesc”, iar cele mai solicitate buchete speciale: 101 trandafiri, 29 frezii multicolore, 49 lalele, 33 trandafiri roşii cu gypsophila, 25 trandafiri roşii de lux (fir lung de trandafiri, cu vază şi verdeaţă).