Cautare
, Contributor

Tech |
|

Ce memorie RAM ar avea cel mai mare iPad lansat de Apple

Cu câteva excepții, Apple nu vorbește despre memoria RAM inclusă în iPhone-urile și iPad-urile pe care le lansează. Totuși, informația este descoperită repede după ce userii își spun părerea în mediul online și apar review-uri, informează arstechnica.co.uk .
 aboneaza-te
ws_Grey_Apple_logo_1280x960.jpg

Cu toate astea, se pare că Adobe ar fi scăpat informația într-un articol privind compania: „iPad Pro este grozav pentru munca creativă, având un ecran de 12,9 inci și o rezoluție de 2732×2048 pixeli, un procesor A9X și 4GB RAM”. Informațiile privind procesorul A9X și cei 4GB RAM au fost șterse între timp, dar referința a fost păstrată de ZDnet.

Cantitatea de memorie nu pare impresionantă dacă vei compara iPad Pro cu un computer obișnuit sau cu Mac, care a început să livreze 4 GB RAM cu ani în urmă, însă dacă informația este corectă, ar fi de două ori memoria RAM pe care Apple ar fi integrat-o în orice alt iDevice al său, de până acum.

iPad Pro are un procesor A9X fiind de 1,8 ori mai rapid față de cel de pe iPad Air 2, și pe lângă memoria RAM, cel mai mare iPad are o autonomie a bateriei de zece ore, iar prețul pornește de la 799 de dolari în Statele Unite.

Display inovator la iPhone 6S și 6S plus

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii