Cautare
, Contributor

Bunuri de consum |
|

Ce mâncare își comandă bucureștenii online

Bucureștenii comandă pizza, burgeri și mâncare chinezească de cel puțin trei ori pe săptămână, potrivit platformei de comenzi de mâncare Foodpanda.ro.
Fast-Food

Topul celor mai consecvenți consumatori de mâncare online este completat de clujeni și timișoreni. Astfel că, majoritatea comenzilor recurente vin din București, Cluj-Napoca și Timișoara, înregistrându-se o sumă medie de 52 lei pentru o comandă.

Consumatorii români sunt consecvenți și în ceea ce privește perioada în care comandă. Astfel, cererile pentru pizza cresc cu până la 50% în weekend, în timp ce burgerii și mâncarea chinezească sunt solicitate, mai des, în timpul săptămânii, la birou.

Peste 55% din totalul comenzilor plasate pe platformă în prima jumătate a lui 2015 au fost făcute prin intermediul aplicației mobile, preconizându-se o creștere cu 15% până la sfârșitul anului.

foodpanda.ro colaborează, în prezent, cu circa 450 de restaurante din București, Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Brașov, Constanța, Arad, Ploiești, Oradea, Galați, Craiova şo Sibiu, fiind lider de piață pe sectorul platformelor online pentru comenzi de mâncare din România.

Radu Bălăceanu, Foodpanda: Peste 70% din totalul comenzilor de mâncare vor fi făcute pe smartphone

Care au fost cele mai mari comenzi de pe Foodpanda

Ce mâncare își comandă românii de pe mobil

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii