Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Ce locuință poți cumpăra cu 60.000 de euro în Capitală?

bucuresti_pasajul_basarab.jpg
Astăzi cu suma de 60.000 de euro pot fi găsite cu ușurință locuințe vechi cu trei sau chiar camere în cartiere semicentrale precum Titan, Drumul Taberei, Miliatari sau Crângași, potrivit imobiliare.ro.

În Militari, spre exemplu, o unitate locativă cu patru camereși o suprafață utilă de 75 de metri pătrați, construită în anul 1970, are un preț cerut de 60.000 de euro.

Află ce locuință poți cumpăra cu 60.000 de euro în Cluj-Napoca

Pe segmentul nou, un asemenea buget este suficient pentru achiziția unui apartament cu două sau chiar trei camere în zone precum Berceni, Colentina, Drumul Taberei, Prelungirea Ghencea, Bucureștii Noi, Rahova, Băneasa sau Nicolae Grigorescu.

În Drumul Taberei, spre exemplu, în apropiere de Parcul Moghioroș, un apartament cu trei camere, cu o suprafață utilă de 70 de metri pătrați, are un preț cerut de 60.000 de euro; acesta este situat la etajul trei din șase al unui bloc finalizat anul trecut.

Cu 60.000 de euro, locuitorii Capitalei au oportunitatea de a achiziționa chiar și o casă nou-construită într-una dintre localitățile limitrofe, precum Pantelimon, Bragadiru, Corbeanca, Tunari sau Chitila.

Află ce locuințe poți cumpăra astăzi cu 60.000 de euro în Brașov

Acesta este prețul cerut, spre exemplu, de proprietarul unei vile cu patru camere din Corbeanca. Locuința a fost finalizată anul trecut, este structurată pe parter și etaj și are o suprafață utilă de 95 de metri pătrați.

În limita acestui buget pot fi achiziționate și case în interiorul orașului, dar ceva mai vechi. În zona Rahova, de pildă, o locuință din 1969, cu patru camere, o suprafață utilă de aproape 90 de metri pătrați și teren de 270 de metri pătrați, este scoasă la vânzare pentru 54.500 de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii