Cautare
, Staff

Orologerie de lux |
|

Ce înseamnă un service specializat în repararea ceasurilor de lux

Alături de creațiile orologere, de bijuteriile strălucitoare și de accesoriile elitiste, la Helvetia Luxury Watches găsiți și un service specializat în repararea ceasurilor, de la cele mai simple la cele mai complicate.
IMG_9035

Centrul de service Helvetia Luxury Watches este locul unde ceasornicari cu experiență își dau silința să rezolve aproape orice problemă a ceasurilor pe care le aduc clienții. De la schimbul bateriei unui ceas până la revizia completă a acestuia, Helvetia Luxury Watches pune la dispoziția clienților săi o gamă completă de servicii orologere, alături de ceasornicari cu experiență care pot răspunde oricăror solicitări.

Așadar, la dispoziția clienților stau profesionalismul ceasornicarilor prin mâinile cărora au trecut nenumărate mărci și modele, precum și dotările necesare pentru a asigură serviciile cele mai bune.

Iar câteva dintre avantajele service-ului Helvetia: promptitudine (se dorește oferirea termenelor de livrare cât mai mici), comunicare constanța cu clientul (pe parcursul servisarii ceasului dumneavoastră, clienții sunt ținuți la curent cu statusul lucrării), experiență vastă în domeniul orologeriei (în centrul de service lucrează ceasornicari cu experiență, oferind siguranță că ceasurl este lăsat pe mâini bune).

Un alt aspect important de menționat este acela că se oferă service atât pentru mărcile aflate în portofoliul Helvetia Luxury Watches, cât și pentru alte mărci.

Puteți consulta aici lista completă a serviciilor oferite în cadrul service-ului Helvetia Luxury Watches.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii