Cautare
, Contributor

Antreprenori |
|

Ce i-au cerut Mariei Grapini oamenii de afaceri din Satu Mare

grapini_IMG_7073_1.jpg
În cadrul unei ”vizite de lucru” în județul Satu Mare, ministrul delegat pentru IMM-uri, Mediu de Afaceri şi Turism s-a întâlnit cu reprezentanți ai mediului de afaceri locali.

Întâlnirea, la care au participat circa 200 de oameni de afaceri din Satu Mare, a arătat ”faptul că priorităţile Guvernului trebuie sa fie politicile de susţinere a IMM-urilor, în vederea identificării soluţiilor de finanţare, scăderii birocraţiei si funcţionării instituţiilor statului de control in piaţa pentru eliminarea evaziunii fiscale”, potrivit unui comunicat al Ministerului Economiei.

Vizita, care a avut loc săptămâna trecută, a inclus o deplasare a Ministrului Delegat pentru IMM-uri, Mediu de afaceri si Turism in localitatea Negreşti Oaş unde, împreuna cu primarul oraşului, Aurelia Fedorc, a vizitat staţiunea turistica "Luna Şes" şi complexul balnear Beltiug si Mihaeni. Ministrul Maria Grapini a apreciat cu acest prilej că investiţia in infrastructura turistică de la Negreşti Oaş este realizata in proporţie de 70%, fiind nevoie de susţinere de la buget ca sa poată fi funcţională în aceasta iarna.

„Sper in susţinerea Guvernului pentru finalizarea investiţiei, care poate duce la o dezvoltare economică a zonei”, a declarat ministrul delegat Maria Grapini, la finalul vizitei de lucru în judeţul Satu Mare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii