Cautare
, Contributor

Forbes.com

Cariere |
|

Ce faci cu 10.000 de euro? ALEXANDRU DRĂGOIU: aş investi într-un magazin online cu produse naturale

alexandru_dragoiu.jpg
Fondatorul E-Boda, ALEXANDRU DRĂGOIU este deconsideră că, pe fondul crizei, oamenii au tăiat din bugetul alocat ieşirilor şi au început să investească mai mult în activităţile pe care la fac acasă – wellness, aroma terapie etc.

 „Pentru că sunt foarte conectat la ce se întâmplă la nivel mondial, aş investi într-un magazin online cu produse naturale – de la produse cosmetice, la sucuri şi produse alimentare”, spune Alex Drăgoiu, fondatorul producătorului de electronice E-Boda.

Ar putea părea o alegere bizară pentru un om care și-a croit întregul parcurs profesional în jurul unei firme cu puternice legături cu lumea tehnologiei. De ce tocmai acest domeniu? Pentru că este unul dintre principalele trenduri din străinătate, iar potențialul unei asemenea afaceri nu este exploatat la maximum pe plan local, sustine el.

„Aş începe această afacere deoarece cred în aceste produse, le folosesc şi le recomand mai departe. Sunt de părere că, pe fondul crizei, oamenii au tăiat din bugetul alocat ieşirilor şi au început să investească mai mult în activităţile pe care la fac acasă – wellness, aroma terapie etc. De aceea, cred că un asemenea business ar avea succes. Plus că am văzut cum arată şi cum se dezvoltă un asemenea proiect”, mai spune Drăgoiu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii