FacebookTwitterLinkedIn

În atmosfera noului IDA Spa – Your Urban Spa din Strada Paris nr. 61 A, tratamentul începe cu o consultație pentru a descoperi nevoile emoționale și fizice în momentul vizitei, urmată de un test de aromă pentru a selecta uleiul potrivit pentru fiecare. Se aleg apoi din 13 uleiuri esențiale special formulate de specialiștii Aromatherapy Associates, folosind uleiuri naturale de plante și flori, cu parfum exotic și beneficii terapeutice puternice pentru corp și minte.

Folosind uleiul ales, terapeutul IDA Spa va aplica cu atenție presiune în puncte specifice pentru a stimula sistemul nervos, va folosi tehnici suedeze și neuromusculare pentru a elibera tensiunea musculară și mișcări de drenaj limfatic pentru a încuraja o circulație sănătoasă.  Ultimate Aromatherapy Experience este recomandat în aceeași măsură femeilor și bărbaților, fiind ideală pentru a dizolva tensiunea și stresul acumulat într-un ritm de viață activ, solicitant. Masajul aromaterapeutic combină puterea uleiurilor esențiale cu un masaj specializat, cu rădăcini în tradițiile estice și vestice, concentrându-se pe spate, scalp, față, umeri și picioare. Este un ritual de masaj intens, cu efecte benefice pentru corp, minte și spirit.

Uleiurile esențiale sunt absorbite prin piele, lucrând la nivel fizic, în timp ce efectele aromatice ale fiecărui amestec de uleiuri echilibrează gândurile și emoțiile prin miros.  Cele 13 uleiuri folosite în ritualul Ultimate Aromatherapy Experience sunt grupate în 7 categorii, în funcție de efectele lor: Relax, De-Stress, Revive, Support, Renewing, Nourishing, Inner Strenght.

Prețurile la IDA Spa – Your Urban Spa variază între 210 lei și 290 lei, pentru terapii între 60 și 90 de minute.