Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

„Ce e nou în eSports” („Heads Up Daily”), show-ul TV pentru pasionații de jocuri video și eSports, debutează la AXN Spin

„Ce e nou în eSports” („Heads Up Daily”) un show de tip magazin care abordează subiecte legate de lumea jocurilor video și eSports debutează de luni 10 septembrie de la ora 16:55 la AXN Spin, informează Media Expres.
AXN Spins

Cele mai recente analize și competiții eSports, cei mai tari jucători, subiecte fierbinți pe agenda pasionaților de jocuri video, dar și alte noutăți din lumea gamingului vor fi printre subiectele zilnice la “Ce e nou în eSports”. Telespectatorii vor mai putea urmări interviuri cu dezvoltatori de jocuri, dar și cu unii dintre cei mai populari creatori de conținut pe YouTube sau Twitch, notează Media Expres.

Marrisa și Brody sunt cei doi prezentatori ai noii emisiuni TV, un mix de divertisment și informație, cu un conținut atractiv pentru publicul pasionat de eSports și jocuri video. Brody “Liefx” Moore este un cunoscut comentator eSports, partener Twitch și gazda unor podcasturi, în timp ce Marrisa “mrob29” Roberts este reporter specializat pe zona competiților de jocuri video.

Cei doi vor prezenta știrile zilei, vor comenta turneele și îi vor intervieva pe unii dintre cei mai cunoscuți jucători din lume, printre care Liam “Mangachu” Campbell (OWL), Victor “Punk” Woodley (FGC) sau Jake “SirActionSlacks” Kanner (DOTA).

„Gamer Glossary”, „Q & Play Trivia”, „Love Play” (pentru pasionatele de gaming), „Modded” (jocuri care au fost modificate) sau „Pro Log” (prezentarea celor mai interesante vedete) sunt câteva dintre rubricile emisiunii „Ce e nou în eSports”, produsă de Carl Edwin Michel, care poate fi urmărită pe AXN Spin, de luni până vineri, de la ora 16.55.

AUDIENȚELE TELEVIZIUNILOR DE FILME ȘI SERIALE – AUGUST 2018

Sony Pictures Television, companie a Sony Pictures Entertainment, este unul dintre furnizorii principali ai industriei micului ecran, producând şi distribuind programe pentru fiecare gen, peste tot în lume şi pentru o multitudine de platforme.

Pe lângă faptul că are una dintre cele mai mari librării de filme apreciate cu premii, emisiuni si formate de televiziune, SPT se mândreşte şi cu o listă de programe actuale, printre care se numără drame populare şi emisiuni tip joc, seriale de referinţă, seriale animate originale şi comedii, filme artistice şi drame ce au primit votul criticilor.

SPT are 19 companii de producţie, deţinute în totalitate sau în parteneriat, în 13 ţări în afara Statelor Unite, menţinând birouri în 31 de ţări. Portofoliul global SPT conţine 150 de posturi în 178 de ţări, ajungând astfel, cumulat, la mai mult de 1,3 miliarde de abonaţi din întreaga lume. Pe lângă acestea, SPT creează conţinut original şi gestionează activitatea site-ului de video premium Crackle.

În plus, SPT este proprietar al companiei de producţie Embassy Row şi detine parţial canalul de televiziune prin cablu Game show Network (GSN). Agenţia de vânzări media SPT este una dintre principalele companii naţionale de vânzări media, făcând inventarul comercial al serialelor SPT, precum şi al platformelor digitale SPE din Statele Unite, printre care the Rural Media Group şi DrOz.com.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii