Cautare
, Contributor

IT |
|

Ce companii românești participă la Mobile World Congress 2013

mwc-2013-700.jpg
În pavilionul național al României din cadrul prestigioasei manifestări din domeniul comunicațiilor mobile si a tehnologiei aferente MWC Barcelona 2013 sunt prezente 11 companii.

Pe o suprafață de peste 100 de metri pătrați, în pavilionul național al României, expun Arobs Transilvania Software, Allview, Simplus Invest, Transilvania Software, Appscend, IT Six Global Services, Creative Staff, Qualteh, iQuest Technologies, Evoline, DataTEK Group.

Prezența companiilor românești la târgul internațional desfășurat la Barcelona între 25 și 28 februarie a fost asigurată de Ministerul Economiei în parteneriat cu patronatul de profil ARIES și este susținută financiar printr-un program guvernamental de promovare a exporturilor de produse și servicii cu sprijin parțial de la bugetul statului.

Află cât timp acordă specialiștii români unui proiect IT Open Source

Produsele și serviciile promovate la standul național al României acoperă o gamă largă, de la tehnologii de dezvoltare cross-platform, dezvoltare aplicații mobile, Web și Embedded, servicii mobile de couponing și ticketing bazate pe SMS, dezvoltarea de software offshore, software la comandă, servicii de dezvoltare near-shore, plăți mobile, sisteme de navigare GPS, servicii de alerte din trafic în timp real, servicii de suport IT și până la produse electronice (telefoane mobile Dual SIM si tablete PC) și huse din materiale de înaltă calitate pentru tablete si telefoane mobile.

Cele 11 companii prezente la târg au un program de întâlniri prestabilite cu peste 100 de firme  străine interesate în produsele și serviciile romanesti și se așteaptă încheierea de afaceri ce depășesc 1 milion de euro.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii