FacebookTwitterLinkedIn

Dynamic Parcel Distribution a închiriat aproximativ 4.800 metri pătrați, în timp ce Alka Group a semnat un contract pentru aproape 3.200 metri pătrați în proiectul logistic, iar Mediapost Hit Mail a închiriat aproximativ 3.500 metri pătrați. Prima etapă a LOG.IQ București, aflată în prezent în construcție, va cuprinde aproximativ 40.000 metri pătrați de spații logistice moderne, iar a doua și a treia etapă vor aduce un plus de 100.000 metri pătrați.

„Am inaugurat lucrările de construcție pentru LOG.IQ București foarte recent, în iulie, și sunt încântat să văd că acest proiect se ridică la nivelul așteptărilor noastre”, a declarat Sorin Vișoianu (foto), country manager office & logistics România și Bulgaria în cadrul Immofinanz. „Suntem bucuroși să întâmpinăm primii chiriași, care vor ocupa aproximativ o treime din prima etapă de dezvoltare a acestei proprietăți logistice premium.”

Noi chiriași pentru Immofinanz

Dynamic Parcel Distribution (DPD) este una dintre cele mai importante companii de curierat și operator de servicii poștale private din România. Începând cu luna mai 2016, DPD va deveni chiriaș în aproximativ 4.800 metri pătrați de spațiu logistic modern, pentru o perioadă de minimum zece ani.

Alka Group, unul dintre principalii producători din industria FMCG din România, este un alt chiriaș care semnează pentru spațiu în proiectul din Mogoșoaia. Compania își va extinde activitățile logistice în LOG.IQ București începând cu luna martie 2016, pe o suprafață de aproape 3.200 metri pătrați în hala A, pentru o perioadă de cel puțin cinci ani. Această expansiune logistică deservește planurile de dezvoltare ale Alka, conform strategiei sale pentru piețele domestice și de export.

Mediapost Hit Mail este o companie de marketing relațional, parte a grupului French Post, care oferă clienților săi soluții integrate de marketing printr-o multitudine de canale, ce combină servicii de marketing, logistică și IT. Pentru a susține o afacere în creștere, compania închiriază aproximativ 3.500 metri pătrați pentru o perioadă de cinci ani, începând cu luna martie 2016, pentru a-și coordona activitățile logistice din LOG.IQ București.

10.000 de noi angajați în birourile din București

Lucrările de construcție la proiectul logistic LOG.IQ București au demarat în luna iulie 2015, iar acesta va avea o suprafață închiriabilă totală de 140.000 metri pătrați. Proiectul va oferi o gamă variată de beneficii, grație localizării și infrastructurii: distanță mică față de aeroport și autostrăzi, acces la cale ferată etc. LOG.IQ București este amplasat strategic în imediata apropiere a capitalei, în Mogoșoaia. Proiectul are acces direct către oraș și către autostrăzile A1, A2 și A3, prin intermediul șoselei de centură. De asemenea, proprietatea este situată în apropierea Aeroportului Internațional „Henri Coandă” și la doar 15 kilometri nord de centrul Bucureștiului. LOG.IQ București are întreaga infrastructură finalizată, inclusiv drumuri interioare și utilități (apă, canalizare, gaze, energie electrică, linii telefonice), precum și acces la calea ferată.