FacebookTwitterLinkedIn

Cele mai achiziționate titluri în perioada 15 aprilie-15 iulie 2013 au fost:  “Cincizeci de umbre ale lui Grey” ( Fifty Shades) de  E. L. James – ficțiune, ”Secretul și Magia și” Puterea de Rhonda Byrne – literatură motivațională, “Studiul China” de T. Colin Campbell, Thomas M. Campbell II – nutriție, “Fii demn!” a lui Dan Puric – biografii, “Micul prinț” de Antoine de Saint- Exupery  – literatură pentru copii.

Același studiu arată și cine că cei care achiziționează cărți pentru vacanța de vară de pe elefant.ro sunt în cea mai mare parte clieți cu studii medii sau superioare, cu venituri peste medie și provin cu preponderență din mediul urban, din orașe precum: București (29,7%), Cluj-Napoca (3.4%) și Timișoara (2.7%).

Genurile de cărți preferate de români în timpul liber sunt literatura de divertisment (15%), cărțile pentru copii (11%) și literatura contemporană (7%).

Elefant.ro este una dintre cele mai mari librarii online de pe piaţa din Romania, iar în 2012 înregistra o cifră de afaceri de 3,6 milioane euro.