Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

ForbesLife |
|

Ce bijuterii au ales câștigătorii Golden Globe Awards?

Julianne Moore, Eddie Redmayne, Lupita Nyong’o, Helen Mirren, Colin și Livia Firth au purtat Chopard la Golden Globe Awards.
Julianne Moore wears Chopard to the 72nd Golden Globes Awards, Los Angeles, January 11th 2025_1

Câștigătoarea premiului pentru cea mai bună actriță la categoria dramă, pentru rolul său din “Still Alice”, Julianne Moore, a ales colecția Chopard High Jewelry pentru ceremonia de absolvire, în timp ce actorul britanic Eddie Redmayne, câștigătorul premiului pentru cel mai bun actor la categoria dramă, a mers pe covorul roșu purtând un ceas Chopard Classic Manufacture de aur roz.

Lupita Nyong’o, fostă câștigătoare a unui premiul Golden Globe și una dintre prezentatoarele evenimentului, a ales de asemenea bijuteriile Chopard, la fel și Helen Mirren, nominalizată la categoria cea mai bună actriță dintr-o comedie/musical pentru rolul său din “Hundred Foot Journey”, care a purtat o pereche de cercei cu rubine și diamante din colecția Red Carpet.

GALERIE FOTO – BIJUTERIILE DE LA GOLDEN GLOBE AWARDS

Actorul britanic și unul dintre prezentatorii serii Colin Firth a purtat un ceas L.U.C watch de aur alb, în timp ce Livia Firth, fondatoarea și directorul creativ al Eco Age, a ales să poarte cercei din colecția Green Carpet și un inel din colecția High Jewelry.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii