Cautare
, Contributor

Sunt redactor Forbes Romania, coordonator al proiectului Forbes 50 cele mai influente femei din România, scriu despre cariere, educație și servicii medicale.

Media şi entertainment |
|

Ce avere are “Lupul de pe Wall Street”

leonardo_dicaprio.jpg
  Leonardo DiCaprio este unul dintre cei mai bogaţi actori de la Hollywood, iar Golden Globe-ul pe care tocmai l-a câştigat i-ar putea spori averea.

Leonardo DiCaprio a câştigat Golden Globe pentru cel mai bun actor dintr-un film de comedie pentru rolul său din “Lupul de pe Wall Street”. În ediţia din 2013 a topului Forbes al celor mai bogate personalităţi (Celebrity 100), DiCaprio ocupă locul 21 din 100, cu o avere de 39 de milioane de dolari. La nicio lună de la lansare, filmul care spune povestea măririi şi decăderii unui broker a avut încasări de peste 97 de milioane de dolari în toată lumea.

Aproape toate filmele în care a jucat DiCaprio se dovedesc a fi succese. În 2013, de pildă, alegerea sa a fost ceea ce s-a dovedit a fi cel mai bine vândut film al regizorului Baz Luhrmann, adaptarea pentru marele ecran a Marelui  Gatsby, care a adus 250 milioane de dolari ca încasări. 

Şi Tina Fey, una dintre prezentatoarele evenimentului se află în topul american, pe locul 79, cu 10 milioane de dolari. Printre nominalizaţi, şi Meryl Streep se află printre cele mai bogate actriţe, câştigurile sale fiind estimate la 7 milioane de dolari. 

Vezi aici ce profit face Hollywood-ul

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii