Cautare
, Contributor

Scriu despre publicitate și media de 20 de ani. În 2013, am publicat cartea de interviuri „Primul an de publicitate”.

Media şi entertainment |
|

Ce audiență a făcut OTV după ce și-a încetat emisia?

dan-diaconescu.jpg
Ieri după-amiază, după ce Consiliul Național al Audioviziualului (CNA) a decis să retragă licența TV a televiziunii lui Dan Diaconescu, audiența canalului s-a prăbușit.

În cele două ore premergătoare întreruperii emisiei OTV, care a avut loc în jurul orei 18, audiența medie a televiziunii OTV a fost de 6.200 de telespectatori pe minut, la nivel urban (0.057% rating).

În următoarele două ore (18 – 20), audiența medie a fost de 5.200 de orășeni… care mai sperau ca Dan Diaconescu să-și reia programul obișnuit. În jurul orei 18,30, emisia OTV a fost reluată, cu secvențe de la conferinţa de presă organizată de Dan Diaconescu, apoi, în jurul orei 18.40, transmisia a fost întreruptă definitiv, pe micile ecrane fiind postată mira şi numărul deciziei luate de CNA pentru retragerea licenţei audiovizuale a televiziunii „CNA 45/22.01.2013”.

Vezi care sunt televiziunile libere la retransmise de operatorii de cablu

Consiliul a retras licența companiei Ocram Televiziune, care opera licența OTV, pentru că nu a făcut dovada achitării amenzilor acumulate în ultimii trei ani, în termen de șase luni, conform articolului 57(1-d) din Legea Audiovizualului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii