Cautare
, Contributor

Explorator. De vocație, om. De profesie, povestitor. www.georgianaciofoaia.ro

Lifestyle |
|

Ce au în comun Frederique Constant și Gwyneth Paltrow?

Am ajuns în Londra bucuroasă de vremea perfectă pentru plimbare și curioasă vizavi de lansarea noii colecții de ceasuri Ladies Automatic. Aveam să iau parte la eveniment alături de Gwyneth Paltrow și de Aletta și Peter Stas – fondatorii celebrului brand orologier elvețian Frederique Constant și să descopăr noua colecție Ladies Automatic.
Frederique_Constant_FC-310NDHB3B4_FC-310BRGDHB3B6_PR

Există un vechi dicton latin care spune „qui docet discit”. Cine îi educă pe alții învață. Îl înțeleg foarte bine atunci când cade în sarcina mea să descriu unul dintre evenimentele la care sunt invitată. Înseamnă că, în căutarea mea de a culege cât mai multe elemente de povestit, nu contenesc să învăț. Plecarea din iunie m-a învățat cel puțin un lucru și anume că Frederique Constant și Gwyneth Paltrow au ceva în comun. Viziunea.

50 de dolari donați pentru fiecare ceas vândut

Fiecare bătaie de inimă contează. Iar Frederique Constant este un brand orologier curajos care convertește una dintre misiunile sale în sprijinirea educației copiilor. Implicarea lui Gwyneth Paltrow în această misiune începe din anul 2016, când celebrul brand a colaborat cu actrița câștigătoare a Premiului Oscar în calitate de Global Ambasador Charity. Ca parte a campaniei, Gwyneth a ales să sprijine organizația caritabilă americană DonorsChoose.org, implicată în susținerea educației pentru copii. Organizația facilitează oricărui profesor sau mentor o platformă unde poate susține o clasă aflată în nevoie, fie că este vorba de cărți, de materiale școlare sau de finanțări pentru excursii educaționale.

Citește și Baselworld 2018 – Ediția numărul 101 – Ce, cine, cum, când?

Între noi fie vorba, mă îndrăgostesc destul de ușor de lucrurile frumoase. Cine nu o face? Însă noile modele Ladies Automatic sunt adevărate ode închinate feminității, cu liniile lor subtile și funcționalitățile evergreen. Dacă adăugăm peste toate acestea și componenta umanitară, ceasurile Frederique Constant reconfigurează conceptul „luxului accesibil”. Pentru fiecare ceas Ladies Automatic vândut, 50 de dolari sunt donați organizației caritabile alese de Gwyneth Paltrow. Acest parteneriat permite organizației DonorsChoose.org să sprijine educația copiilor defavorizați. M-am gândit mult la acest lucru după ce evenimentul de lansare a luat sfârșit. A doua zi mă plimbam prin James Park, uitându-mă cu atenție la toți copiii care se întorceau fericiți de la școală, cu uniformele lor impecabile și gadgeturile de ultimă generație și mă gândeam la copiii care nu se pot bucura de toate acestea. Pentru ei, Frederique Constant și Gwyneth Paltrow creează oportunități, pentru al treilea an la rând.

Mulți dintre voi așteaptă poate să povestesc cum este Gwyneth Paltrow în realitate. Vă răspund. Gwyneth este chiar mai frumoasă în realitate decât în fotografii și a fost vizibil emoționată atunci când a vorbit despre cauza pe care o susține. A fost o prezență rezervată, delicată și care a confirmat faptul că fondatorii și-au ales bine ambasadorul faptelor bune.

Noile Ladies Automatic

Evenimentul de lansare a fost desăvârșit, într-un acord perfect cu valorile companiei: artă, pasiune și eleganță. Noua Colecție Ladies Automatic a fost concepută de femei pentru femei, iar acest lucru se remarcă în toate detaliile. Clasice și elegante, feminine și sofisticate, aceste ceasuri mecanice au fost dezvoltate cu pasiune pentru a reflecta valorile și aspirațiile femeilor de astăzi. Culorile sunt incredibile, iar fiecare dintre cele șase modele vorbește despre o cu totul altă personalitate. Cadranul unic, brevetat, cu iconicul Heart Beat în dreptul orei 12 reprezintă poate cel mai puternic argument de feminitate, eleganță și clasă.

Heart Beat este pentru cele șase noi modele, un cadran împodobit cu materiale nobile, cu indicatori decorați cu diamante și care adaugă astfel o notă de rafinament pentru purtătoarea lui. Noul Frederique Constant  devine un soi de obiect-declarație care stabilește coordonatele absolute ale femininului.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii