Cautare
, Contributor

Tech |
|

Ce aşteptări are mediul de afaceri de la furnizorii de software

Furnizorii de software vor trebui să facă eforturi mult mai mari în 2015 pentru a conserva valoarea pieţei de software în condiţiile în care companiile, forţate de mediul concurenţial şi contextul fiscal, încearcă să facă mult mai multe, dar cu bani mai puţini, arată o analiză a Wizrom Software.
 aboneaza-te
Solutii software

Peste două treimi din clienţii chestionați de companie au pus în vârful listei de priorităţi pentru 2015 automatizarea şi integrarea proceselor. Pe locul doi, ca prioritate, se situează soluţiile de eficientizare şi optimizare, urmate de externalizarea proceselor pe activităţile non-core.

„Este vorba de tendinţa de a se concentra pe rezultate pe domeniul principal de activitate, toate celelalte activităţi şi procese colaterale fiind externalizate către furnizori specializaţi. Vorbim aici de externalizarea operaţiunilor de HR, IT, contabilitate, transport şi aşa mai departe”, a explicat Adrian Bodomoiu,director general Wizrom Software.

O altă prioritate, deocamdată pe locul 4 pentru mediul de business, îl reprezintă soluţiile de planificare şi bugetare, care permit lucrul pe scenarii de situaţii de tip „what if”, deosebit de utile în cazul planificării investiţiilor în extinderea companiilor, mai scrie analiza citată.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii