Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Tech |
|

Ce aduce în plus noul Microsoft Edge: De la o experiență de vizualizare imersivă în 4K la un sistem dolby audio

Microsoft Edge vine cu multe lucruri noi, compania a anunțat o serie de noi servicii pentru consumatori, inclusiv funcții pentru organizare și economisirea timpului, protecția datelor și a identității în mediul online.
 aboneaza-te
Reader_Edge

Zilele acestea, mulți oameni urmăresc mult mai mult Netflix decât înainte. Microsoft Edge este singurul browser de pe Windows 10 care permite vizionare 4K pe Netflix. Este și singurul browser care suportă Dolby Audio și Dolby Vision pe Windows 10. Prin parteneriatul cu Netflix, filmele pot fi redate 4K de oriunde pe un PC Windows 10. Această funcție este disponibilă acum pentru sute de titluri Netflix 4K

Collections permite colectarea cu ușurință a informațiilor de pe diferite site-uri web, organizarea acestora, exportul în diverse fișiere sau pur și simplu revenirea la o căutare anterioară, pe care utilizatorul o poate relua chiar din punctul de plecare. Astăzi acest lucru poate fi dificil – mai ales pe un număr mare de site-uri web diferite și dispozitive multiple. Săptămâna aceasta Microsoft a anunțat Collections și pentru mobil, opțiune ce va fi disponibilă spre sfârșitul acestei primăveri, pentru creare, accesare și sincronizare mai ușoară a colecțiilor pe toate dispozitivele.

Smart Copy facilitează selectarea, copierea și inserarea precisă a conținutul dorit de pe web, precum și păstrarea formatului Rich Web. Cu ajutorul cursorului se poate selecta orice zonă sau tip de conținut. Când acest conținut este alipit, se va păstra formatul, inclusiv orice imagini sau link. Funcția Tracking Prevention din Microsoft Edge este concepută pentru a proteja utilizatorul de urmărire din partea site-urilor web pe care nu le accesează în mod direct, oferind mai mult control asupra a ceea ce acesta dorește să vizualizeze sau nu. Pe mobil sau pe desktop, se poate selecta una dintre cele trei setări – Basic, Balanced sau Strict. În funcție de setarea aleasă, Microsoft Edge va ajusta tipurile de trackere terțe blocate.

În fiecare an, milioane de date personale de identificare online sunt expuse prin încălcări ale securității datelor și ajung la vânzare pe dark web. Cu Password Monitor din Microsoft Edge utilizatorii pot păstra conturile online în siguranță împotriva hackerilor. Când este activat, Password Monitor anunță dacă datele de identificare salvate pentru completare automată au fost detectate pe dark web. Dacă Microsoft Edge descoperă o potrivire cu numele de utilizator + parolele salvate, transmite o notificare care solicită să fie luate măsuri. Password Monitor va fi disponibil în canalele Insider în următoarele câteva luni. Immersive Reader, integrat în Microsoft Edge, face citirea online mai ușoară și mai accesibilă pentru toată lumea.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii