FacebookTwitterLinkedIn

Furnizarea serviciilor de energie electrică se realizează în regim concurenţial și nu se vor mai aplica tarife reglementate. Practic, fiecare client casnic trebuie să-și exercite dreptul de a alege un furnizor de servicii de utilităţi până la 31.03.2021 conform celor comunicate de ANRE, în funcţie de nevoile specifice de consum și de ofertele concurenţiale gândite de furnizori. În cele din urmă rezultă două opţiuni, piaţa de serviciu universal şi piaţa concurenţială.

“Unul din obiectivele companiei Tinmar Energy este informarea corectă a clienţilor, mizând pe faptul că o comunicare transparentă ajută clienţii să facă alegeri corecte pe termen lung, am decis să păstram cel mai mic preţ din piaţă în regim de Serviciu Universal, tocmai pentru că mulţi clienţi nu vor reuși să realizeze transferul într-un timp atât de scurt și nu dorim să profităm de lipsa lor de informare“, afirmă reprezentanții Tinmar Energy, care oferă astfel cel mai mic preţ de Serviciu Universal la o valoare corectă și egală cu tariful concurenţial.

De la 1 Ianuarie 2021, odată cu liberalizarea completă a pieţei, consumatorii casnici care până acum au plătit preţuri reglementate ar trebui să încheie noi contracte pe piaţa concurenţială, altfel vor plăti mai mult cu până la 46% dacă rămân în pasivitate – și sunt preluaţi ulterior în regim de serviciu universal.

Pe parcursul schimbării furnizorului nu se întrerupe furnizarea serviciilor, nu se modifică nimic la instalaţia de utilizare și nu se percep costuri, totul este gratuit.

Consumatorii casnici pot încheia noi contracte până la 31 martie 2021. Schimbarea poate fi făcută și mai târziu, dar se va aplica de la data semnării contractului.

Tinmar Energy este singura companie cu capital privat românesc din sectorul energiei electrice care s-a extins într-un ritm accelerat în ultimii 20 ani, având în portofoliu companii de referinţă cărora le furnizează energie electrică și gaze naturale. COmpania are o cifră de afaceri de peste 450 de milioane de euro, prin cele 3 divizii de business: Oil, Gas și Energy.