Cautare
, Contributor

Industrie |
|

Ce a discutat ministrul Vosganian cu salariații Oltchim

varujan_vosganian.jpg
Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, le-a spus angajaților combinatului că alungă investitorii dacă vor continua cu greva foamei și amenințările de sinucidere.

Ministrul Economiei, Varujan Vosganian, s-a întâlnit ieri, la sediul ministerului, cu liderii sindicatelor de pe platforma Oltchim Râmnicu Vâlcea, precum şi cu reprezentanţi ai administraţiei locale. La întâlnire au mai participat parlamentari de Vâlcea, dar şi administratorii judiciari, avocatul Gheorghe Piperea, din partea Rominsolv şi Niculaie Bălan, din partea BDO Business Restructuring.

Varujan Vosganian a spus că ameninţările angajaţilor combinatului cu greva foamei şi cu sinuciderea, în ziua în care şi-au primi o parte din salariu, depărtează potenţialii investitorii.

Află în ce investește 20 de milioane de euro Ion Sturza, fostul premier al Republicii Moldova

Demnitarul român va prezenta Comisiei Europene informaţiile suplimentare necesare pentru aprobarea acordării ajutorului de stat pentru Oltchim. „Avem nevoie de un răspuns de la Comisia Europeană cu privire la acordarea ajutorului de stat. Nu pot angaja o decizie care nu este doar a mea. Dacă cineva a înţeles aşa, îmi pare rău ca nu m-am făcut înţeles de respectiva persoană. Dacă se decide că nu am primit ajutor, nu există un termen anumit pentru răspuns, noi sperăm să fie cât mai repede. Avem în vedere şi un plan B, în care încercăm să rezolvăm activitatea curentă până la primirea ajutorului prin utilizarea unor formule în care unii beneficiari să ne asigure materia primă”, a declarat Varujan Vosganian.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii