Cautare
, Redactor Forbes România

Industrie |
|

CCC, retailerul de încălțăminte deschide un nou magazin la Sighișoara. Când va fi inaugurată noua unitate?

Compania CCC de încălțăminte și accesorii deschide un magazin nou în orașul Sighișoara, în cadrul noului centru comercial Sighișoara Retail Park.
CCC

Noul magazin va fi inaugurat pe 30 martie 2019, grupul polonez de retail ajungând la 63 de magazine deschise în țară, ocupând o suprafață de peste 30.000 m².

„Pentru acest an, planurile CCC urmăresc extinderea rețelei de magazine în țară, menținând la un nivel ridicat standardele de calitate, diversitatea produselor și conceptul de amenajare.”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

CCC oferă cu acest prilej 20% discount la toate produsele, în magazinul din Sighișoara, în perioada promoțională: 30 Martie – 7 Aprilie 2019.

Odată cu noua colecție de primăvară, brandul CCC continuă comunicarea adresată tinerilor prin campania “Youngsters”. Încă din februarie, în toate magazinele CCC sunt prezente la raft noile produse din gama sport. Pe lângă propriul brand, Sprandi, un loc special în colecția CCC este ocupat de modelele Adidas, Puma, Reebok și Skechers, care completează oferta standard din magazine cu o selecție din cele mai cunoscute branduri sport.

“Din aprilie 2018, de când CCC este reprezentată direct pe piața din România au fost deschise zece unități, iar a unsprezecea urmează să fie inaugurată peste câteva zile la Sighișoara, astfel: opt magazine noi în Focșani, Slatina, Roman, Baia Mare, Satu Mare, Făgăraș, Slobozia și acum Sighișoara, alt magazin existent a fost extins în Iași, iar alte două magazine au fost relocate în Galați și Sibiu. Odată cu relocarea, magazinul CCC din Sibiu a devenit cel mai mare magazin al rețelei din România, cu o suprafață totală de peste 1.200 m² și o gamă variată de peste 20.000 de produse.”, afirmă Dan Firoiu, Technical & Investment Manager CCC România.

CCC este lider pe piața de încălțăminte din Polonia și unul dintre cei mai mari producători din Europa.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii