Cautare
, Forbes Staff

I am a Breaking News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering important tech and business news. Graduated from University of Bucharest with an MA in Political Journalism. Worked as a journal...

Afaceri |
|

CCC deschide un nou magazin într-un centru comercial din București

CCC deschide un nou magazin în Promenada Mall. Astfel, grupul CCC ajunge la 64 de unități deschise în țară. „Odată cu deschiderea din Promenada Mall, CCC numără 15 magazine în capitală. Planurile noastre urmăresc extinderea rețelei de magazine la nivel național, precum și creșterea business-ului într-un ritm susținut de la an la an. Ne dorim să dezvoltăm, să promovăm și să consolidăm brandul CCC în România pentru întreaga gamă de încălțăminte și accesorii, în așa fel încât să menținem un trend ascendent pe piața din România”, afirmă Joanna Jozwiak, General Manager CCC România.

Pentru a sărbători deschiderea, CCC oferă 20% discount la toate produsele, în magazinul din Promenada, în perioada promoțională: 19 – 26 mai 2019.

Noul magazin din Promenada Mall ocupă o suprafață de aproximativ 700 m.p. și este amenajat într-un stil modern care respectă conceptul internațional al grupului CCC.

Sezonul Primăvară-Vară aduce un brand nou în familia CCC, DeeZee, care se adresează femeilor tinere interesate de ultimele tendințe în modă. Noua colecție este reprezentată de o selecție extinsă de modele moderne de pantofi și accesorii, aducând în magazine mai multă culoare, design-uri îndrăznețe și texturi moderne.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii