Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

CORONAVIRUS |
|

Caz de coronavirus în staff-ul echipei naţionale de fotbal

Federaţia Română de Fotbal a anunțat depistarea unui caz pozitiv de coronavirus în rândul celor din staff-ul auxiliar al echipei naționale de fotbal.  
 aboneaza-te
Fotbal

Cazul a fost confirmat în urma efectuării de teste COVID-19 luni, în cadrul lotului echipei naţionale de fotbal a României, informează Agerpres.

FRF a anunțat că jucătorii convocaţi pentru meciurile cu Islanda, Norvegia şi Austria au rezultate negative.

Testări în cantonament

“În urma testării COVID-19 efectuate ieri în cantonamentul tricolorilor de la Mogoşoaia, toţi jucătorii au rezultate negative. Un membru al staff-ului auxiliar, cu rezultat negativ joia trecută, 1 octombrie, şi rezultate negative la testările anterioare, a primit rezultat pozitiv la testul de ieri. Este asimptomatic, a intrat imediat în izolare şi a ieşit din programul lotului de la momentul primirii rezultatului”, se arată într-un comunicat postat pe site-ul oficial al FRF.

În cantonament s-au respectat măsurile de distanțare, potrivit reprezentanţii federaţiei. Lotul României pleacă în formulă completă spre Islanda astăzi, primul meci fiind programat pe 8 octombrie, de la ora 21:45, la Reykjavik, în semifinala play-off-ului pentru EURO 2020. Dacă va ieși învingătoare, echipa României va disputa finala, cu Bulgaria sau Ungaria, pe 12 noiembrie.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii