FacebookTwitterLinkedIn

Google oferă și un top al celor mai căutate filme ale anului 2016 care, citit în contextul „Filme online”, oferă topul al probabil celor mai piratate filme online în România:

1. Suicide squad

2. The Revenant

3. Deadpool

4. Selfie 69

5. Me before you

6. Batman vs Superman

7. Doctor Strange

8. Now you see me (2)

9. Fifty shades of black

10. Dirty grandpa

Informația trebuie tratată cu toate aproximările cuvenite, nu toate căutările sfârșind în site-urile de piraterie.

Pe primele două locuri în topul căutărilor pe Google figurează fotbalul – „Euro 2016” și „Rezultate BAC 2016”:

Cele mai populare căutări:

1. Euro 2016

2. Rezultate BAC 2016

3. Filme online 2016

4. Rezultate evaluare națională 2016

5. Pokemon Go

6. iPhone 7

7. Calendar Ortodox 2016

8. Slither.io

9. Răspunsuri Pixwords

10. Donald Trump

Potrivit Google, căutările anului 2016 sunt realizate pe mai multe categorii, căutând să surprindă trenduri de căutare din România în anul care tocmai se încheie.

Listele au fost create utilizând combinat mai multe servicii și instrumente care oferă o imagine detaliată asupra trendurilor de căutare la nivel global și regional.

CITEȘTE: ÎNCHIDEȚI TELEVIZOARELE!

Cea mai mare parte a datelor provin din Google Trends, un serviciu public care prezintă volumul de căutări pe diferite regiuni geografice, perioade de timp și termeni utilizați.

De asemenea, Google utilizează instrumente interne care permit realizarea de analize complexe suplimentare. La realizarea tabelelor au fost eliminate spam-ul, căutările de navigare și cele care se repetă.

Listele au fost realizate pe baza accesărilor internetului de pe adrese din România, care au realizat atât căutări pe google.com, cât și pe domeniul local google.ro și căutările de pe dispozitivele mobile.

Google este deținut de Alphabet Inc., alături de alte platforme populare precum Search, Maps, Ads, Gmail, Android, Chrome și YouTube. Google comunică public în România prin intermediul agenției Grayling.

VEZI POZIȚIA DE LIDER A REVISTEI „FORBES ROMÂNIA”!