FacebookTwitterLinkedIn

IMAGE PR este prima agenție de relații publice din piață care a adoptat modelul cooptării angajaților în rândul partenerilor, în mod real, oferindu-le părți sociale din companie.

Alexandru Păiuș – General Manager, Partner IMAGE PR: „Este un model de business modern și transparent și este viziunea noastră privind dezvoltarea IMAGE PR. Sunt fericit să continuăm această tradiție oferindu-i acest statut lui Catrinel, drept recunoaștere pentru cei 10 ani de implicare în proiectele agenției”.

Catrinel Burghelea va continua să-și exercite rolului său executiv la nivelul echipei pe care o conduce în cadrul IMAGE PR, dar va avea noi responsabilități și în ceea ce privește întreaga organizație.

Catrinel Burghelea, Communication Director și Partner IMAGE PR: „IMAGE PR este agenția în cadrul căreia m-am format ca profesionist în comunicare și în care am dezvoltat, la rândul meu, o echipă de consultanți. Sunt recunoscătoare și mă bucur că acum am posibilitatea de a contribui la acest business și dintr-o altă perspectivă”.

Citește TOPUL AGENȚIILOR DE PR ÎN 2014!

Iulia Tănase – Managing Director, Partner IMAGE PR: „Catrinel este talentată, ambițioasă și a demonstrat în timp că este loială, dar și pasionată de această meserie, calități care au dus implicit și la performanța profesională. Acestea sunt valori care la IMAGE vor fi întotdeauna apreciate și recunoscute, care azi îi conferă statutul de partener lui Catrinel și care pot deschide mâine drumul oricăruia dintre colegii noștri”.

Catrinel Burghelea are 10 ani de experiență în comunicare și relații publice. Printre ariile sale de expertiză se numără consultanța în comunicare și planificarea strategică, comunicarea corporativă, comunicarea internă și digital. Ea coordonează în prezent o echipă de 6 consultanți și supervizează conturi precum Coca-Cola HBC România, Arctic și DERO.

IMAGE PR este o companie independentă de relații publice și comunicare și una dintre primele agenții de PR din România, care pe parcursul celor 20 de ani de activitate a contribuit semnificativ la dezvoltarea industriei de relații publice.