Cautare
, Contributor

I'm a News Editor at Forbes Romania, with a focus on covering food industry, health industry, agriculture, tourism, FMCG and HoReCa. Have any news tip? Drop me an email at laura.cioba@forbes.ro

Industrie |
|

Catinvest deschide prima clădire de birouri clasa A din Craiova

Catinvest continuă strategia de consolidare a proiectului în regiunea Olteniei cu deschiderea primei clădiri de birouri de clasă A din Craiova, în centrul comercial Electroputere Parc.
electroputere parc 2

Noile birouri fac parte dintr-o clădire cu utilizare mixtă, de 12.300 de metri pătrați, iar o a doua clădire similară, cu o suprafață de 12.700 de metri pătrați urmează să fie finalizată în cel de-al doilea trimestru din 2021. Investiția totală în cele două dezvoltări se ridică la 39 milioane de euro.

Noile spații comerciale sunt deja închiriate de retaileri precum Hervis, Volvo, Pepco, Takko și Sportissimo, dar și de mai multe cafenele și restaurante. Clădirea de birouri de Clasă A este, de asemenea, închiriată aproape în totalitate. Principalul chiriaș care ocupă 60% din suprafața brută închiriabilă, este HELLA, unul dintre cei mai importanți furnizori auto specializat în sisteme de iluminat și electronice pentru industria auto.

„Această extindere este încă un pas din strategia Catinvest pentru Electroputere Parc, confirmând angajamentul nostru puternic de a dezvolta Craiova și întreaga regiune. Electroputere Parc este deja un centru de referință în sudul țării, extrem de bine poziționat în oraș și foarte accesibil, oferind acces la peste 200 de branduri de top în retail și divertisment, totul într-un singur loc, întins pe o suprafață totală de 90.000 de metri pătrați. Adăugarea primelor birouri de Clasă A din Craiova va aduce în mod evident mai multă valoare economiei locale”, a declarat Jibril Semour, directorul general al Catinvest Eastern Europe.

Lucrările de construcție pentru a doua tranșă de spații cu utilizare mixtă din Electroputere Parc sunt în stadiu avansat, planurile vizând finalizarea în cel de-al doilea trimestru din 2021. Această dezvoltare va adăuga o nouă clădire care va oferi 12.700 de metri pătrați de spații mixte. Odată finalizată și această tranșă, suprafața închiriabilă brută a noului complex va crește la 25.000 de metri pătrați, din care 9.000 de metri pătrați de retail și divertisment și 16.000 de metri pătrați de birouri.

Grupul francez de real estate Catinvest care deține și administrează Electroputere Parc mai are în portofoliu și alte centre comerciale din România – galeriile comerciale Carrefour Orhideea și Cora Pantelimon din București și Carrefour TOM din Constanța – precum și din Europa de Est – Auchan Savoya Park din Budapesta și Tesco Borska Pole din Plzen.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii