Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Câți litri de lapte consumă membrii unei gospodării săptămânal

71% dintre români preferă laptele în prima parte în zilei, în timp ce 41% au declarat că toți membrii familiei consumă lapte în mod regulat, arată un studiu realizat de compania Olympus.
olympus lapte bio

Compania a efectuat un studiu pe un eșantion de 271 de persoane, cu scopul de a identifica obiceiurile românilor de consum al laptelui. Rezultatele au indicat că 1 din 3 gospodării consumă 2-3 litri de lapte săptămânal. 71% dintre respondenți preferă să consume lapte în prima parte a zilei, iar 41% dintre aceștia au declarat că toți membrii familiei consumă lapte în mod regulat.

Dintre respondenții studiului Olympus, 67% au mai declarat că preferă laptele simplu, în timp ce 19% preferă să consume lapte cu zahăr, miere sau cacao, în timp ce 9% au declarat că folosesc laptele în cafea.

Tot în urma sondajului, a reieșit că mare parte dintre români (81%) consumă lapte pentru beneficiile pe care le are asupra sănătății, iar 22% dintre respondenți aleg laptele pentru faptul că le amintește de copilărie.

Studiul a fost realizat printr-un chestionar online, la care au răspuns salariați din mediul urban, conectați la internet și prezenți pe rețelele de socializare.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii