Cautare
, Contributor

Afaceri |
|

Câți clienți a avut Hornbach Sibiu în cele 100 de zile de la deschidere

Al șaselea magazin Hornbach de pe piața locală a fost deschis în urmă cu 100 de zile, timp în care a avut aproximativ 130.000 de clienți.
Hornbach Sibiu

Traficul mediu a fost de circa 1.500 de persoane zilnic, și a fost mai mare la fiecare sfârșit de săptămână. Mugurel–Horia Rusu, directorul general Hornbach a arătat că sibienii s-au arătat interesați de produsele din zona de grădină, precum și de cele din zona de ridicare a materialelor de construcții.

În ceea ce privește cele mai solicitate servicii Hornbach pe piața din Sibiu, cel de cusut perdele și cel de înrămări au fost, până în prezent, cele mai cerute, alături de serviciul de debitare lemn și cel de transport.

VEZI AICI TOPUL RETAILERILOR DIN BRICOLAJ

Magazinul Hornbach din Sibiu a fost inaugurat anul trecut, în luna octombrie, și este a şasea unitate deţinută de retailer pe piaţa locală. Acesta are o suprafaţă totală de 12.000 de metri pătraţi şi pune la dispoziţia clienţilor 30.000 de articole.

VEZI CE LOC OCUPĂ SIBIU ÎN TOPUL FORBES AL CELOR MAI BUNE ORAȘE PENTRU AFACERI ÎN 2016

Împărţit în trei zone distincte, magazinul urmează modelul celorlalte locaţii Hornbach din România. Astfel, pe o suprafaţă de 7.600 mp este situată zona de materiale de construcţii şi amenajări, în timp ce pe o suprafaţă de 2.700 mp se regăseşte o zonă dedicată produselor de grădină şi ZOO. De asemenea, magazinul dispune de o zonă specială de ridicare a materialelor de construcţii, amplasată separat. Aceasta are o suprafaţă de 1.700 metri pătrați şi pune la dispoziţia clienţilor materiale de construcţii grele şi voluminoase.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii