Cautare
, Contributor

Servicii financiare |
|

Câți bani fac americanii de la NCH din spații comerciale în România

Andrei_Siminel.jpg
Compania americană New Century Holdings (NCH), care administrează mai multe fonduri de investiţii, printre care şi Broadhurst Investments, încasează anual circa 20 milioane de euro din închirierea spaţiilor comerciale ce aparţin companiilor Romarta şi Metex, a precizat omul de afaceri Andrei Siminel, directorul operaţiunilor din România al NCH.

Potrivit acestuia, NCH administrează circa 1.000 de magazine ale Romarta şi Metex, cu o suprafaţă totală de aproximativ 200.000 de metri pătraţi, în 30 de oraşe din România. Dintre acestea, 100 sunt în Capitală.

Aflați mai multe despre noul portal dedicat spațiilor comerciale.

“În prezent cam 10% dintre spațiile administrate sunt goale. Sunt în orașe de dimensiuni mici și sărace, orașe în care industria nu mai e dezvoltată”, a precizat Siminel.

Omul de afaceri a adăugat faptul că în ultimii ani NCH nu a mai realizat nicio vânzare a vreunui spațiu din proprietate. “Banii încasați înainte de criză s-au întors către acționarii americani. Era mai bine dacă am fi vândut tot”, a subliniat Siminel.

New Century Holdings se află pe piața românească din anul 1994 și era unul dintre cei mai activi cumpărători din România. În perioada 1997 – 2000, Broadhurst a fost cel mai mare investitor de pe bursă, cu plasamente de circa 300 de milioane de dolari.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii