Cautare
, Contributor

Uncategorized |
|

Câți bani dau turiștii români pe o vacanță last minute de o săptămână în Grecia

Turiștii români alocă, în medie, câte 400 euro de persoană pentru o vacanță last minute de o săptămână în Grecia, în acest an, cu 50 euro de persoană mai mult față de bugetul mediu cheltuit în aceeași perioadă din 2013, potrivit Paravion.ro. Ei preferă destinațiile last minute datorită prețurilor scăzute ale vacanțelor.
Anastasis Apartments Imerovigli, Grecia

Turiștii care călătoresc în Cipru, Malta sau Spania sunt dispuși să cheltuie până la 600 euro de persoană pentru un sejur de șapte zile.

„Insulele Zakynthos, Creta, Corfu, Rhodos și Santorini sunt cele mai populare destinații de tip last minute în rândul turiștilor tineri și de vârstă mijlocie”, spune Remus Vișan, managing director Paravion.ro.

În general, pachetele de vacanță last minute în Grecia sunt achiziționate de cupluri cu vârsta cuprinsă între 30-40 de ani, care doresc să petreacă un sejur de șapte zile la plajă, cea mai solicitata perioadă fiind săptămâna 10-16 august.

Turiștii  de peste 50 de ani preferă destinații care oferă aceleași facilități, pachetele last minute achiziționate de seniori reprezentând 10% din totalul celor vândute de agenție. Spre deosebire de turiștii mai tineri, aceștia sunt dispuși să cheltuie, în medie, 500-600 euro/persoană, preferând să călătorească în Malta, Cipru sau Spania.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii