Cautare
, Staff

Lifestyle |
|

Catena susţine copiii şi adulţii cu boli incurabile aflaţi în grija fundaţiei Hospice Casa Speranței

Catena-Farmacia inimii a susținut evenimentul „Roaring 20s” Edelweiss Dinner, cel mai important eveniment caritabil al anului organizat de HOSPICE Casa Speranţei.
Managementul Catena a participat cu placere la evenimentul organizat de Hospice

La Roaring 20s” Edelweiss Dinner au participat peste 250 de invitați de marcă: Prințul Grigore Ghyka, Nicholas de Roumanie, ambasadorul Statului Israel în România, Excelența Sa, doamna Tamar Samash, Consulul Republicii Chile în România, Rodrigo Guzmán Barros, doamna Gladys Abankwa-Meier-Klodt, soția ambasadorului german la București și dr.Diana Loreta Păun, Consilier de Stat – Departamentul Sănătate Publică ş.a.

Prezentatorii serii au fost jurnaliștii Sanda Nicola și Mihai Rădulescu, iar regizorul şi coregraful Răzvan Mazilu a oferit invitaților o călătorie în lumea strălucitoare a anilor ’20.

Fondurile strânse în cadrul „Roaring 20s” Edelweiss Dinner vor fi folosite pentru asigurarea de servicii gratuite copiilor și adulților care înfruntă o boală incurabilă.

Pacienții care înfruntă o boală incurabilă au nevoie de îngrijire continuă și urgentă. În România, peste 170.000 de persoane au nevoie în fiecare an de îngrijire paliativă, însă doar 9% au acces la aceste servicii. Pentru a ajunge la un număr cât mai mare de pacienți, avem nevoie în continuare de implicarea comunității. Mulțumim sponsorilor care ne-au fost alături şi tuturor celor care susţin cauza noastră”, au spus organizatorii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii