Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

De Ziua Inimii, la Catena, o inimă sănătoasă iubește mai mult

Pe 14 februarie, Catena sărbătorește Ziua Inimii printr-o nouă ediție a campaniei „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, pentru al 12-lea an consecutiv.  
Poza 1

Pacienții vor avea parte de surprize special pregătite de farmaciștii Catena, dar și de informații utile legate de sănătatea inimii, în contextul în care afecțiunile cardiovasculare reprezintă principala cauză de mortalitate la nivel mondial.

Un ghid complet cu informații despre sănătatea inimii

În farmaciile Catena este disponibilă o nouă ediție a broșurii, „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, o publicație gratuită și special concepută pentru a oferi cele mai noi și mai bune informații despre problemele cardiovasculare, dar și sfaturi privind metodele de prevenire a acestora. Printre alte informații utile, pacienții Catena pot afla din broșura inimii care sunt principalii factori de risc în cazul bolilor cardiovasculare, cum poate fi controlată eficient tensiunea arterială și de ce este colesterolul principalul inamic al arterelor.

Broșurile au fost distribuite în toate farmaciile Catena din țară, pentru a ajunge la cât mai mulți pacienți. Și, pentru că „O inimă sănătoasă iubește mai mult!”, Farmacia Inimii lansează și o ofertă destinată sănătății sistemului cardiovascular. Astfel, pe 14 februarie, pentru fiecare produs din gama cardio de la Naturalis, pacienții pot beneficia automat de o reducere de 50% pentru cel de-al doilea produs achiziționat.

În plus, Catena pune la dispoziția tuturor celor care doresc serviciul gratuit de măsurare a tensiunii arteriale, în toate farmaciile.

Catena a demarat Campania „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” în anul 2009, atât în farmacii, cât și în mass-media, iar în anul următor a fost lansat programul de sănătate și responsabilitate socială cu același nume.

În cei 12 ani ai campaniei „O inimă sănătoasă iubește mai mult!” milioane de români au beneficiat de sfaturile profesioniste ale specialiștilor Catena privind prevenirea problemelor cardiovasculare. De asemenea, pacienții s-au bucurat, în fiecare an, de oferte la produsele dedicate sănătății inimii.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii