Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Sănătate |
|

Catena Racing Team, cea mai numeroasă echipă la cea de a treia ediție Câmpina Open MTB

competitie mountain bike
Peste 600 de pasionați de sport au participat la competiția de mountain bike, Câmpina Open MTB – Race For Autism, ajunsă în acest an la a treia ediție, iar Catena Racing Team a avut cea mai numeroasă echipă.

Aproape 150 de reprezentanți Catena din toată țara, în frunte cu Radu George, vicepreședintele companiei de distribuție și retail de produse farmaceutice Fildas și Catena Grup, inițiator al proiectului Catena Racing Team, s-au aliniat la startul acestui eveniment organizat cu scopul de a încuraja un stil de viață sănătos, dar și de a promova împrejurimile orașului Câmpina.

Ediția din acest an a competiției de mountain bike a înregistrat o prezență record de peste 600 de concurenți. Acest proiect a pornit de la buget zero și s‐a bazat în exclusivitate pe implicarea voluntară a tuturor participanților.

Banii strânți din taxele de participare vor fi folosiți în beneficiul copiilor bolnavi de autism din județul Prahova și pentru proiectele derulate de Fundația ”Romanian Angel Appeal” (RAA).

În 2012, în cadrul Galei Naționale a Voluntarilor, „Câmpina Open Mountain Bike – Race for Autism!” a fost desemnat ”Proiectul de voluntariat al anului” în domeniul „Sport și recreere”. Distincția a venit ca o recunoaștere a muncii și a implicării cu ocazia fiecăreri ediții a peste 1000 de voluntari (organizatori, parteneri, susținători, participanți, reprezentanți mass‐media) pentru sprijinirea persoanelor cu autism din județul Prahova.

La Câmpina Open MTB – Race For Autism s-au încris concurenți de toate vârstele (de la 6 ani la peste 50 ani) la mai multe categorii (Elite, Juniori Elite, Juniori, Adulți, copii, Family) și două trasee, scurt (20 km) și lung (40 km). Diferența de nivel a fost de 600m.

,,Am parcurs împreună cu organizatorii traseele de la această ediție”, spunea Marian Frunzeanu, multiplu campion național la ciclism.

,,Traseul urcă până în cea mai înaltă zonă a Dealului Muscel, pentru ca apoi să coboare în viteza din nou pe platou. Continuă prin pădurea de pe dealul Voila, urca în Cornu la mănăstire și apoi pe o coamă de deal superbă ajunge din nou pe platou. Traseul are tot ce îți poți dori: zone de plat cu un peisaj superb, urcări lejere, urcări abrupte de lungimi medii și scurte, dar și coborâri spectaculoase prin pădure sau tuneluri de vegetație”, a mai explicat Marian Frunzeanu.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii