Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Artă & Cultură |
|

Catedrala Notre Dame este gata pentru începerea reconstrucției

Catedrala Notre Dame din Franța este stabilă și sigură pentru ca meșterii să înceapă să o reconstruiască, după mai bine de doi ani de la incendiul devastator care i-a distrus acoperișul, i-a doborât turla și amenința să doboare și restul monumentului medieval.
Notre,Dame,Of,Paris.,On,April,15,,2019,,A,Violent
Agenția guvernamentală care supraveghează reconstrucția a anunțat astăzi că lucrările de securizare a structurii, care au început a doua zi după incendiul din 15 aprilie 2019, sunt în sfârșit finalizate, transmite theglobeandmail.com.
 
Dulgheri, experți în schele, alpiniști profesioniști, mecanici de organe și alții au luat parte la efort, care a inclus structuri speciale pentru securizarea turnurilor, bolților și zidurilor imensei structuri și o „umbrelă” specială pentru a o proteja de intemperii. 
Negocierile vor începe în curând firmele care vor lua parte la efortul de reconstrucție, se arată în comunicat. Lucrările de refacere a vor începe în toamnă, urmând să fie menținut obiectivul președintelui Emmanuel Macron de a permite vizitatorilor să revină în interior în 2024

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii