FacebookTwitterLinkedIn

În cele două săptămâni de precomandă au fost plătite peste 300 de ceasuri Apple Watch, 10 dintre acestea fiind modelul Watch Edition, placat cu aur de 18k, disponibil în oferta retailerului la prețuri cuprinse între 49.999,90 lei și 79.999,90 lei, potrivit precomenzilor înregistrate de QuickMobile

„A fost o surpriză și pentru noi achiziția celor 10 Watch Edition. Au fost 3 femei și 7 bărbați care au plătit direct cu cardul, nu sunt persoane cunoscute publicului larg, iar cele mai multe modele comandate sunt din aur galben”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager QuickMobile.

Cele 3 versiuni, cu prețuri cuprinse între 1.849,90 lei și 79.999,90 lei sunt în continuare disponibile pe site-ul www.quickmobile.ro, cei interesați putând alege dintre 50 de variante de curele, de la cele metalice, până la cele de piele sau magnetice.

Vezi cum arată topul producătorilor de ceasuri inteligente și cum se împarte piața smartwatchurilor

De asemenea, clienții își pot alege modelul favorit din două variante de dimensiuni ale ecranului: 38 milimetri și 42 milimetri.

Apple Watch se poate conecta doar la dispozitivele Apple iPhone 5, 6 și 6 plus și oferă interfeţe NFC, Bluetooth 4.0 şi Wi-Fi. Utilizatorii pot utiliza ceasul pentru inițierea apelurilor telefonice, controlul camerei foto de pe iPhone, precum și integrarea cu aplicația Siri.