FacebookTwitterLinkedIn

Platforma avocatnet.ro este controlată de Inteligo Media, o companie înfiinţată în luna aprilie a acestui an și îi are ca acționari compania Legalnet Media (99.9986% ) și pe Lucian Vladut Popa (0,0014%).

Acţionarii Legalnet Media sunt Alin George Popescu – 40%, Viorica Mihaela Bogiu – 40% şi Lucian Vlăduţ Popa – 20%.

Avocatnet.ro a fost înfiinţat în 2001 ca o comunitate şi resursă de informaţii juridice, devenind ulterior o platformă extinsă care asigură atât conţinut propriu, cât şi generat de utilizatori, IMM-urilor, informaţii specializate şi generale despre mediul de afaceri şi a înregistrat în martie 2013, o audienţă record  de circa 1 milion de vizitatori unici.

„Prima etapă de investiţii presupune finalizarea şi lansarea, în perioada imediat următoare, a superlege.ro, un serviciu de procesare de acte normative şi informaţii juridice care oferă utilizatorilor actualizări, căutari şi adnotări rapide, simple şi eficiente, care va fi lansat în luna iulie”, a declarat Alin Popescu, managing partner avocatnet.ro

Tranzacţia a fost structurată ca majorare de capital, fapt ce presupune că întregul aport constituit al Catalyst România va fi utilizat pentru dezvoltarea platformei online.

,, Vom susţine evoluţia companiei în mod activ, atât prin finanţarea planurilor şi direcţiilor de afaceri, cât şi prin know-how la nivel de strategie şi management, capitalizând expertiza şi reţeaua noastră de specialişti  şi resurse” , a declarat Mihai Sfinţescu, Team Leader Catalyst România.

Cu un capital vizat cuprins între 20 şi 30 milioane de euro, Catalyst România va finanţa, cu investiţii cuprinse între 200.000 euro şi  2 milione euro, IMM-uri autohtone care activează în special în domeniile TMT.