FacebookTwitterLinkedIn

Pe plan local, Atos a înregistrat afaceri de peste 24 milioane de euro și numără în prezent peste 900 de angajați, în cele trei centre de la București, Brașov și Timișoara.

În calitate de country manager, Cătălina Dodu va prelua implementarea strategiei companiei pe plan local, care presupune încheierea de parteneriate strategice cu companii din domeniul IT şi extinderea portofoliului de clienţi.

Cu o experiență de peste 10 ani în dezvoltarea de proiecte complexe IT, anterior numirii în funcția de country manager, Cătălina Dodu a condus divizia System Integration din cadrul Atos International, iar înainte, aceasta a fost director of product management în cadrul dezvoltatorului de soluţii de securitate Bitdefender.

Cătălina Dodu deține o diplomă în Economie de la Facultatea de Cibernetică, Statistică și Informatică Economică din cadrul Academiei de Studii Economice București, precum și o diplomă de master în domeniul Managementului de Proiecte IT. În iulie 2007 a absolvit și Programul MBA Româno-Canadian.

Atos SE (Societate Europeană) este o companie de servicii în tehnologia informației cu venituri în 2013 de 8,6 miliarde euro, la nivel de grup, 76.300 angajați și prezentă în 52 de țări.