Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cătălin Rădulescu, deputat PSD: „Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

Cătălin Rădulescu, deputat PSD, a ajuns astăzi la sediul partidului şi a spus despre sentinţa lui Dragnea că „a fost o execuţie ca în stilul anilor ’50”. „Nu am văzut niciun fel de justiţie independentă, dacă e nevoie plecăm toţi din ţară”.

Cătălin Rădulescu a mai spus despre Liviu Dragnea că „îi suntem alături, să fie tare acolo unde e. Dacă putem să îl vizităm, o să îl vizităm”, a spus Rădulescu, care a afirmat că Viorica Dăncilă va prelua interimat conducerea partidului. “De azi daţi în cap, violaţi, faceţi ce vreţi”, a mai a mai adăugat deputatul.

Cătălin Rădulescu: ”Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară”

„A fost o ură generală împotriva preşedintelui Dragnea. PSD a greşit că a acceptat referendum împreună cu alegerile europarlamentare. Sigur că PSD câştiga. Lumea a ieşit la vot împotriva lui Dragnea. PSD renaşte din cenuşă. Vom face un Congres pentru că trebuie schimbate multe lucruri. Nu poate fi un singur om vinovat pentru ce s-a întâmplat în PSD. Medicii care au primit salarii de patru ori mai mari să le dea înapoi şi să plece din ţară. Pensionarii, la fel. Şi fermierii să dea subvenţia înapoi la USR. Dacă le place ce măsuri propune PNL şi USR să rămână cu ele“, a spus Cătălin Rădulescu la Digi24.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii