Cautare
, Contributor

Forbes 500 |
|

Cătălin Mahu

Catalin Mahu.jpg
Avere: 8-9 milioane de euro Vârstă: 40 de ani Reşedinţă: Bucureşti Domeniu: HoReCa

Cătălin Mahu activează pe piaţa de restaurante şi cafenele cu un brand care te face să te gândeşti la mâncarea pregătită de mama acasă: La Mama. Povestea a început acum zece ani cu ceea ce voia să fie un restaurant pentru prieteni, cu o atmosferă plăcută, relaxată, cu reţete româneşti. Omul de afaceri a ştiut că vrea să activeze în acest domeniu încă din studenţie, pasiunea pentru afaceri fiind prezentă încă de pe vremea liceului.

„Întotdeauna am vrut să deschid ceva pe Magheru, în locaţia fostului restaurant Bulevard. Când am dat examenul pentru înscrierea la facultate, la ieşirea de la examen am fost şi am mâncat acolo şi întotdeauna am zis că vreau eu spaţiul acela ca să deschid o crâşmă. Treaba e că întotdea-una a fost sediu de bancă sau magazin“, declară Mahu.

Investiţiile sale s-au concentrat până acum numai pe dezvoltarea reţelei de restaurante, care numără în prezent şapte locaţii, şi a celei de cafenele, care operează trei locaţii. Anul trecut, Trotter Restaurant, compania care operează aceste reţele, a înregistrat o cifră de afaceri de şapte milioane de euro.

De un an, însă, Mahu s-a dedicat unui alt proiect: pub-ul Charlatans, pe care l-a deschis pe locul fostei cafenele Cafepedia de la Universitate. „Charlatans a fost un experiment şi se dovedeşte că a funcţionat“, spune el. De ce a considerat Mahu că un pub ar fi mult mai bun acolo este întrebarea pe care şi-au pus-o mulţi. Omul de afaceri vede altfel lucrurile. „Eu aş pune diferit întrebarea: de ce nu ar merge un pub acolo?!“, spune el şi adaugă rapid că decizia nu a fost motivată de studii de piaţă…. a fost doar un feeling. Iar până acum, feelingurile lui Mahu s-au dovedit inspirate.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii