Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cătălin Drulă, ministrul Transporturilor, a anunțat că Agenția pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare va fi desființată

Ministrul Transporturilor, Cătălin Drulă, a anunțat, duminică, că Agenția Română pentru Salvarea Vieților Omenești pe Mare va fi desființată, informează G4Media.
catalin-drula

Cătălin Drulă a salutat demersul procurorilor DNA care au început o investigație la agenția aflată în subordinea Ministerului Transporturilor, acuzațiile magistraților fiind de luare de mită, trafic de influență, constituire de grup infracțional, spălare de bani și abuz în serviciu.

Cinci inculpați au fost plasați în arest la domiciliu de Tribunalul Constanța, pentru o perioadă de 30 de zile, inclusiv directorul ARSVOM, Daniel Manole.

Cătălin Drulă: „Această agenție va fi desființată, am discutat și cu premierul și și-a dat acordul, iar atribuțiile ei vor fi preluate de IGSU. De fapt nici nu-și avea neapărat rostul, iar prin felul în care au acționat vedem și aceste acuzații. E un dosar în curs, va trebui să ajungă la final, arată că sunt suspiciuni mari de integritate, în orice caz de competențe grave. Vom desființa această agenție”, conform G4Media.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii