FacebookTwitterLinkedIn

Stadiul lucrărilor la autostrada A3 Transilvania, segmentul care va face legătura între Târgu Mureş şi aeroportul oraşului, a ajuns la 70%, iar proiectul va fi gata până la finalul anului, a transmis, miercuri, ministrul Transporturilor şi Infrastructurii, Cătălin Drulă.

„Avans bun pe şantierul A3 Transilvania dintre Târgu Mureş şi aeroport. Se lucrează bine pe autostrada care va face conexiunea dintre Tg. Mureş şi aeroportul acestui oraş, ca dovadă că stadiul lucrărilor a ajuns acum la peste 70%. Segmentul de aproximativ 10 km face parte din Autostrada Transilvania Tg. Mureş – Cluj Napoca – Oradea. (…) Proiectul început în iulie 2020 va fi gata până la finalul anului – îmbucurător, înainte de termen”, a declarat Cătălin Drulă.

Ministrul a explicat că la acest segment se lucrează pe toate fronturile, inclusiv la finalizarea celor 9 poduri şi pasaje.

„Aici se fac lucrări pe toate fronturile: se aşterne stratul final de uzură; se lucrează la finalizarea podurilor şi pasajelor (sunt 9, în total); şi la semi-nodul rutier de la Ungheni + cele 2 sensuri giratorii prin care proiectul se conectează la Municipiul Tg. Mureş”, a precizat Cătălin Drulă.