Cautare
, Staff

https://www.facebook.com/forbesromania https://twitter.com/ForbesRo

Lideri |
|

Cătălin Cherecheș, primarul ales al orașului Baia Mare și cercetat pentru luare de mită, a fost adus de la Penitenciarul Gherla ca să depună jurământul cu mâna pe Biblie

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a declarat luni, la momentul de depunere a jurământului la sediul primăriei unde a fost adus sub escortă de la Penitenciarul Gherla, că le mulțumește băimărenilor și maramureșenilor de la care a învățat „ce înseamnă să fii demn, să fii mândru, să fii curajos, să fii mereu cu fruntea sus, să mergi cu demnitate și onoare înainte, să crezi în Dumnezeu”, informează AGERPRES.
 aboneaza-te
Catalin-Chereches

Imediat după terminarea solemnității depunerii jurământului și scurtele alocuțiuni convenite în protocol, primarul ales Cătălin Cherecheș (foto) a fost îmbarcat în dubă și transportat la Penitenciarul Gherla.

În cursul zilei de luni, prefectul județului Maramureș, Sebastian Lupuț, urmează să suspende mandatul primarului Cătălin Cherecheș conform legii, acesta fiind în arest preventiv, iar în cursul zilei de marți este așteptată convocarea unei noi ședințe a Consiliului Local Baia Mare care va stabili care dintre cei doi viceprimari va prelua mandatul de primar interimar.

Primarul ales al municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș, a fost adus luni la prânz, din Penitenciarul Gherla, pentru a depune jurământul de credință, peste 100 de persoane, majoritatea pensionari, venind în fața sediului Primăriei, unde a avut loc momentul solemn, pentru a-l susține pe edil.

Persoanele adunate în fața Primăriei Baia Mare au scandat: „Cherecheș, nu uita: Baia Mare e a ta!”, „Libertate pentru primar” și „Baia Mare te vrea”.

Cătălin Cherecheș a jurat cu mâna pe Constituție și pe Biblie că va sluji orașul cu pricepere și credință.

Pe 27 aprilie a.c., Cătălin Cherecheș a fost arestat, printr-o sentință a Tribunalului Cluj, pentru luare de mită în formă continuată, iar pe 5 iunie a fost ales din nou primar al municipiului Baia Mare, în timp ce el se afla în stare de arest preventiv.

VEZI BUGETELE DE PUBLICITATE ATRASE DE TELEVIZIUNILE DE SPORT ÎN SEMESTRUL I 2016

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii