FacebookTwitterLinkedIn

Miercuri, 9 noiembrie, Cătălin Botezatu avea să invite jurnaliști, oameni de televiziune și vedete, într-un magazin cu un design aparte, pentru a fi spectatorii unui show cel puțin îndrăzneț. Într-o vitrină construită sub forma unei încăperi din sticlă dreptunghiulare, manechinele clasice au fost înlocuite cu manechine vii. Urma ca cele 5 modele masculine în lenjerie intimă și șosete franțuzești, cu trabucuri drept accesorii să fie îmbrăcate după o temă originală.

IMG_2924


5 vedete feminine, 5 femei cu personalități diferite din viață publică: Diana Dumitrescu, Tania Budi, Catinca Român, Vika Jigulina și Sophia au acceptat provocarea de a mixa live piese Viggo by Cătălin Botezatu. După și-au ales modelul favorit, au intrat rând pe rând în vitrină alături de el să-l îmbrace.

Fiecare a ales în funcție de preferințele personale, și a alcătuit o ținută pornind de la tema: „Cum ți-ai dori să arate bărbatul ideal la o întâlnire specială”. Cătălin le-a provocat să se joace cu piesele vestimentare create de el sub brandul Viggo și să alcătuiască ținute după dorință și imaginația fiecăreia.

IMG_2994


„Fetele și-au intrat perfect în rol, li s-a părut o provocare interesantă și n-au avut deloc rețineri să îmbrace un bărbat în fața unei audiențe numeroase. Sunt prietenele mele, tipologii foarte diferite, Diana Dumitrescu, Regina – cum îi spunem noi, e tipul de femeie înger și demon, Catinca e rafinată, Tania e complexă și selectivă, Sophia e una dintre cele mai extravagante și curajoase în abordări vestimentare cântăreață, cu o imaginație foarte bogată, bună cunoscătoare a fenomenului modă,  Vika e critică, perfecționistă și ea foarte bine informată, așadar am avut pe cine să provoc! Știam că ele intră perfect în acest joc. Și le mulțumesc!”, a declarat Cătălin Botezatu.

Fetele au primit urale, aplauze și au fost încurajate pe tot parcursul momentului de publicul numeros prezent la eveniment.

Seara s-a încheiat cu DJ, sushi party și șampanie și s-a prelungit până la închiderea complexului comercial.