Cautare
, Contributor

Auto |
|

Cât va investi Uber pe piața indiană

Societatea de transport cu mașini private Uber Technologies va investi un miliard de dolari în India, în următoarele nouă luni, în contextul în care compania de taxi vrea să își extindă serviciile în cea mai mare piață a sa din afara Statelor Unite, informează Reuters.
Uber

Uber vrea să aloce investiții adiționale pentru a dezvolta noi produse și modalități de plată. În următoarele șase-nouă luni, compania și-a propus să aibă peste un milion de curse pe zi în India, iar o sursă din industrie a spus că până acum Uber înregistrează circa 200.000 de curse zilnice.

„Uber a crescut exponențial în India și există un potențial imens pe piața indiană”, spune Amit Jain, președintele Uber India.

Oficialii Uber au mai spus și că India și China sunt principalele piețe pentru companie, care le aduc cele mai mari profituri. Luna trecută, ei au anunțat că se vor investi mai mult de un miliard de dolari pe piața din China în decursul acestui an.

Uber operează în 57 de tari, cu o valoare estimată de peste 40 de miliarde de dolari. Pe piața din România, Uber a intrat în februarie 2015, iar prețul unui kilometru este de 1,39 lei, similar cu al celorlalte companii de taxi din țară.

 

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii