Cautare
, Redactor Forbes România

Afaceri |
|

Cât poate câștiga un business de flori la început de an școlar?

FlorideLux.ro, unul dintre cei mai mari retaileri de aranjamente florale și cadouri online și offline din România, anunță că numărul comenzilor online de flori din primele zile ale anului școlar s-a triplat față de o perioadă obișnuită.

Românii care achiziționează produse de la FlorideLux.ro au cheltuit în medie 100 lei pentru un aranjament floral, iar cel mai scump buchet comandat a fost în valoare de aproximativ 350 lei.

Potrivit companiei, buchetele preferate de către clienți în primele zile de școală fac parte din noua colecție de toamnă Heritage Autumn 2019. Noutatea absolută pentru piața floristică din România este reprezentată de faptul că întreaga colecție conține decorațiuni, ambalaje și recipiente realizate 100% din materiale reciclate și reciclabile.

“Începând cu noua colecție de toamnă proaspăt lansată, am spus un NU categoric plasticului și lansăm o invitație tuturor celor care activează în industria floristică locală să evite plasa decorativă din plastic sau celofanul, foarte răspândite în momentul de față. Susținem activ o atitudine responsabilă vis-a-vis de mediul înconjurator și promovăm conștientizarea importanței unei atitudini eco, nu doar la nivel declarativ, ci și faptic”, declară Marius Dosinescu, CEO și fondator FlorideLux.

Reprezentanții FlorideLux.ro spun că valoarea totală a investiției în realizarea și promovarea noii colecții de toamnă se ridică la circa 10.000 euro și estimează vânzări de 100.000 euro direct din colecția Heritage Autumn 2019 în următoarele șase luni. Noua colecție conține 27 de produse, iar valoarea medie a unui aranjament floral este de circa 190 lei.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii