Cautare
, Contributor

Travel |
|

Cât plătesc românii pentru un Revelion de lux

Vânzările pachetelor de Revelion cu destinații de lux au crescut cu 5% față de aceeași perioadă a anului trecut, iar sumele pe care le plătesc românii pentru Revelion trec de 2.000 euro de persoană.  
insula

Mai precis, românii care își permit achiziționarea acestor pachete au venituri pe familie de peste 5.000 euro lunar și caută vacanțe speciale, care să fie organizate până la cel mai mic detaliu.

Majoritatea persoanelor care achiziționează pachete turistice de lux au vârste cuprinse între 35 și 50 de ani și sunt oameni cu un program încărcat, care își doresc ca vacanțele lor să fie organizate până la cel mai mic detaliu. Aceștia fie au funcții de conducere în companii, fie gestionează propria afacere.

Am observat o creștere a cifrei vânzărilor vacanțelor de lux, în special pentru pachetele de Revelion. Sunt din ce în ce mai mulți români care le solicită, fiind dispuși ca pentru un Revelion de neuitat, într-o destinație exotică și luxuriantă, să plătească sume de peste 2.000 de euro de persoană. În perioada ce urmează ne așteptăm la un număr mai mare de rezervări pentru asemenea pachete, spune Alin Burcea, președinte Paralela 45.

Cea mai căutată destinație este Mauritius – Insula din Paradis, iar oferta de Revelion include transport charter (zbor direct) București – Mauritius și retur cu compania TAROM,  șapte nopți de cazare la hoteluri de cinci stele, cină de Revelion, transferuri aeroport – hotel – aeroport și asistență turistică în limba română, cu prețuri începând de la 2290 de euro/ persoană.

Pentru achizițiile vacantelor de lux, 80% dintre cumpărători se informează mai întâi online cu privire la ofertele agențiilor și serviciile incluse, conform studiului intern realizat de Paralela 45. De asemenea, un rol important în acest proces îl joacă și referințele pe care le primesc din partea altor turiști.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii