FacebookTwitterLinkedIn

Site-ul de specialitate imobiliare .ro a realizat un studiu care  pune faţă în faţă preţurile medii cerute pe categorii de locuinţe (garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere) cu cele mai ieftine oferte listate pe aceste segmente.

În capitala Ardealului, valoarea de listare pentru un apartament cu o cameră este de 35.916 euro. În Floreşti însă, comuna limitrofă Clujului în care s-a construit mult în anii de boom, o locuinţă de 37 de metri pătraţi poate fi achiziţionată şi cu 16.000 de euro.

Vezi cât costă locuinţele noi din Braşov

În acelaşi timp, un apartament cu două camere costă, în medie, 45.892 de euro, dar cea mai ieftină locuinţă de acest tip poate fi găsită tot în Floreşti: o unitate locativă de 40 de metri pătraţi, parţial mobilată, situată la mansarda unui bloc cu trei etaje are un preţ cerut de 20.000 de euro.

Vezi cât costă locuinţele noi din Iaşi

Totodată, o locuinţă cu trei camere are un preţ cerut de 64.332 de euro; în Floreşti însă, un apartament de 59 de metri pătraţi utili, situat la demisolul unui bloc cu patru etaje, poate fi cumpărat cu 25.000 de euro.