Cautare
, Contributor

Imobiliare |
|

Cât mai costă locuinţele noi în Bucureşti?

muncitor_constructii_sxc.hu_(640x480)_.jpg
Preţul mediu pentru apartamentele noi de două camere este de 77.452 de euro. Pe piaţă există însă oferte şi de trei ori mai ieftine, potrivit imobiliare.ro.

Site-ul de specialitate imobiliare .ro a realizat un studiu care  pune faţă în faţă preţurile medii cerute pe categorii de locuinţe (garsoniere şi apartamente cu două şi trei camere) cu cele mai ieftine oferte listate pe aceste segmente.

Astfel, în Bucureşti preţul mediu cerut pentru o garsonieră este de 47.442 de euro. În zona Rahova însă, o garsonieră nou-construită, cu o suprafaţă utilă de 30-35 de metri pătraţi, poate fi achiziţionată cu 18.000-19.000 de euro.

Află cât costă apartamentele noi în Cluj-Napoca

În acelaşi timp, dacă un apartament nou cu două camere costă în medie 77.452 de euro, cea mai ieftină locuinţă de acest tip ajunge însă la 24.000 de euro – este vorba de un apartament confort 2, cu o suprafaţă utilă de 40 de metri pătraţi, situat la demisolul unui bloc construit anul trecut în zona Bucureştii Noi.

Află cât costă locuinţele noi în Timişoara

Pe segmentul apartamentelor cu trei camere din Bucureşti, valoarea medie de listare pe www.imobiliare.ro este de 114.868 de euro. În zona Berceni însă, la între Bucureşti şi oraşul Popeşti Leordeni, o locuinţă cu trei camere cu o suprafaţă utilă de 57 de metri pătraţi utili are un preţ cerut de 43.000 de euro. Aceasta este amplasată la parterul unui bloc cu trei etaje construit anul trecut.

Postează un comentariu

sau înregistrează-te pentru a adaugă un comentariu.

*

Comentarii

Nu există comentarii